Vanaf 2 februari 1998 verandert het zendschema van Radio 3. Hoewel men het met 20% minder personeel moet doen, wil men nog meer service bieden aan trouwe luisteraars en een nieuw (jong) luisterpubliek proberen te winnen. Bovendien krijgt de zender ook een nieuw logo.

Nieuw is Het Pak van Sjaalman, van 11.30 uur tot 12 uur. Verwijzend naar Multatuli, worden grote levensvragen aangeboord, maar wordt ook inge- speeld op de culturele en maatschappelijke actualiteit. Na Nieuws en Actueel, volgt telkens een programma waarin informatie en muziek hand in hand gaan. Ook nieuw is Novecento, waarin Yves Knockaert (foto) de laatste weken voor het jaar 2000 aftelt via een terugblik op de voorbije eeuw.

DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.