Jacques Willem Janse van Rensburg (Springs, 6 september 1987) is een Zuid-Afrikaans wielrenner die anno 2018 rijdt voor Team Dimension Data. Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt, maar toch is hij geen familie van zijn ploegmaat Reinardt Janse van Rensburg (foto Erik Westerlinck).

Janse van Rensburg werd in 2005 nationaal kampioen bij de junioren, in 2008 bij de beloften en in 2015 bij de elite. In 2008 won hij ook het jongerenklassement in de Ronde van de Kaap. In 2012 won hij de 2e etappe en het eindklassement in de Ronde van Eritrea. In 2014 won hij de 1e etappe en het eindklassement in de Mzansi Tour.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.