Malcolm John Elliott (Sheffield, 1 juli 1961) is een Brits wielrenner. Hij was professioneel wielrenner van 1984 tot 1997 maar keerde in 2003, op een leeftijd van 42 jaar, weer terug in het peloton (foto Guido De Munter).

Elliot won twee etappes en het puntenklassement in de Ronde van Spanje 1989. Vanaf 1993 reed Elliot in de Verenigde Staten, waar hij dat jaar onder andere een etappe in de Tour DuPont won. Andere aansprekende overwinningen zijn ritten in de Catalaanse Week en het Brits kampioenschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.