Vandaag is het ook al 25 jaar geleden dat Bill Wyman uit The Rolling Stones is gestapt.

De stoïcijnse basgitarist is ondertussen 81 jaar, dus ik neem aan dat zijn belangstelling voor Lolita’s ondertussen een beetje is afgenomen? Herinner u, toen hij reeds rond de vijftig draaide, trouwde hij met de piepjonge Mandy Smith. Als daarna zijn zoon Stephen met haar moeder Patsy huwde, werden de familiebanden wel héél erg ingewikkeld. Toen Mandy Smith echter een heel zware ziekte kreeg, waarbij ze bijna het leven verloor, scheidde Wyman van haar om alweer iemand anders te huwen (deze keer was ze “slechts” rond de dertig). Mandy zelf kwam erdoor en zou later in het huwelijk treden met… Pat Van den Hauwe, de voetballer van Belgische afkomst, die echter de voorkeur gaf aan het nationale elftal van Wales boven de Rode Duivels, toen hij daarvoor door Guy Thijs werd gepolst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.