De milieuvereniging Ons Streven organiseert al verscheidene jaren – i.s.m. het Gemeentebestuur en Toerisme Temse – een zomerzoektocht. Dit jaar was ‘Bier van hier!’ het thema. De schitterende ‘quiz’ werd eens te meer samengesteld door Gert Hooftman.

Er waren deelnemers vanuit alle hoeken van Vlaanderen. De jongste kandidaat was 18, de oudste 78.
De prijsuitreiking (op vrijdag 27 oktober) in het Gildenhuis in Tielrode werd bijgewoond door een 100-tal belangstellenden. Gert Hooftman belichtte alle vragen en antwoorden aan de hand van een powerpoint, waarna burgemeester Luc De Ryck de zomerzoektocht situeerde binnen het spectrum van Temses toeristische initiatieven. Daarna vond de prijsuitreiking plaats. De hoofdwinnaars waren Rita Vermuyten (Kontich), Ludo Andries (Ranst), René D’Hollander (Elversele), Paul Verhulst (Tielrode), Luc Van den Bosch (Tielrode) en Christine Plasmans (Tielrode).
Op de foto zien we de prijswinnaars en organisatoren met burgemeester Luc De Ryck en de schepenen Hugo Maes en Franky De Graeve. Samensteller Gert Hooftman staat centraal op de tweede rij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.