De Tsjechische wielrenner Leopold König is bij de meeste wielrenners wel bekend. Minder bekend is echter dat hij in een vorige generatie een naamgenoot had die eveneens wielrenner was. Déze Leopold König was wel Oostenrijker en we zien hem hierboven dan ook aan de start van de ronde van zijn land in 1979. Hij staat vooraan. Naast hem staan v.l.n.r. Willi Lauscha, Gerhard Jonas en Karl Krenauer. König zou 27ste worden in die Ronde, die werd gewonnen door Herbert Spindler. Zijn beste uitslag was tweede in het Oostenrijkse kampioenschap van 1977 na Johann Summer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.