Vandaag precies 65 jaar geleden ging in Londen het toneelstuk “The Mousetrap” van Agatha Christie in première. Het wordt tot op heden onafgebroken gespeeld en is daarmee de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. “The Mousetrap” speelt zich af in hotel/pension Monkswell Manor in de jaren vijftig. Een aantal gasten is er ingesneeuwd. In de omgeving van het hotel heeft eerder die dag een moord plaatsgevonden. De moordenaar bevindt zich allicht tussen het gezelschap. Want iedereen heeft een motief…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s