Op vrijdag 28 september 2012 ging in Temse het cultureel seizoen officieel van start, waarbij o.m. het seizoensprogramma werd voorgesteld. Dé blikvanger van de avond was echter het interview dat burgemeester Luc De Ryck (links op de foto) afnam van één van Vlaanderens bekendste hedendaagse theatermakers: Tom Van Dyck (rechts).

Het voorbije jaar vormde Temse immers de voornaamste locatie voor de opnamen van de nieuwe TV-serie van Woestijnvis ‘Met man en macht’, met Tom Van Dyck als scenarist-regisseur-acteur. Het Gemeentebestuur leverde daarbij maximale medewerking. Tom Van Dyck ging dan ook graag in op de vraag van het Gemeentebestuur om publiekelijk geïnterviewd te worden. Tijdens het vraaggesprek, dat een half uur duurde, werd de klasbak ondervraagd omtrent zijn studies, opgang, hoogtepunten, artistieke voorkeuren en zoveel meer. Tom Van Dyck ontpopte zich daarbij als een vlotte spreker, die ernst en luim, geschiedenis en anekdote meesterlijk in evenwicht hield. De serie zelf is ondertussen reeds op de buis en werd over het algemeen goed onthaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.