Tot zondag 24 september vindt in de Dacca Loft te Temse de expo A SEE OF GREEN van Willem Boel plaats, een organisatie van het Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse en de Culturele Vereniging Spirit. Melanie Deboutte, Major Beeldende Kunst, is curator.
De expo is vrij toegankelijk op zaterdag en zondag van 14 tot 18 u., zondag ook van 10 tot 12 u.

Willem Boel (°1983, Sint-Niklaas) stelt vier sculpturale installaties tentoon, die de volledige ruimte innemen, met als tegenwicht enkele kleinere stukken aan de muur. In zijn werk hanteert de kunstenaar industriële onderdelen zoals metalen platen, buizen, draden, betonijzer en stukken hout. Hij assembleert ze tot verrassende installaties, die het midden houden tussen esthetische objecten en gebruiksvoorwerpen – of eerder nog: zichzelf generende, in feite nutteloze machines.

Meer info: Willem Boel – studio@willemboel.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s