De Morgen geeft nu ook officieel toe dat men op het vlak van de sportberichtgeving gaat samenwerken met Het Laatste Nieuws (zelfs in de tijd dat ik er werkte, gebeurde dat al, maar toen was dat nog “in den duik”). Onnodig te zeggen dat dit niet bij iedereen in goede aarde valt. Ik ga mij daar niet mee moeien, maar mijn ogen rolden bijna uit mijn kassen toen ik vandaag een gratis Laatste Nieuws ging halen en zag dat Tony Landuyt nu voor hen werkt (in de Ronde van Qatar met name). Tony was altijd bang om zijn job te verliezen bij De Morgen, omdat hij een van de weinige Volksgazet-producten was, die toch mocht blijven werken. Nu is het dan alsnog gebeurd, maar tegelijk kan Tony rustig de tijd tot zijn pensioen rondmaken zonder vrees om op straat te komen staan (veronderstel ik toch).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.