Dirk De Groef van Stewball en Pol Ille van Toy trekken sedert enkele maanden rond met twee nobele onbekenden, waarvan één zich bescheiden « de Nick Lowe van de lokale rocksien » noemt, en hebben reeds een single opgenomen.

De « reeds » is wel op z’n plaats, want deze plaat is maanden, zo niet jaren te vroeg verschenen. Muzikaal totaal oninteressant is het nog veel erger gesteld met de tekst. Met die van « Let me hurt you » kunnen wij alleszins niet lachen. De groep zou in tegenstelling tot de platenfirma terecht liever « Just another dart in my heart » op de A-kant hebben gezien, maar dit zou toch niet veel aarde aan de dijk hebben gebracht.

Referenties
Ronny De Schepper, Te vroeg verschenen, De Rode Vaan nr.6 van 1982
Limbo, Let me hurt you, EMI 1A006-64551

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.