Dat artikel over “Hound dog” van Elvis Presley was “geprogrammeerd”, dat betekent dus dat ik het al een tijdje geleden had geschreven om vandaag te worden gepubliceerd. Aangezien ik (alweer) geen bron vermeld, weet ik ook niet meer waar ik mijn informatie heb gehaald. Maar het is toch wel merkwaardig, want precies vandaag meldt Alcide dat het The Platters met “My prayer” waren die op nummer één stonden. En het belang daarvan zou dan zijn dat het de eerste keer was dat een zwarte groep de “algemene” hitlijst aanvoerde (en dus niet enkel op R&B-lijsten). Wie hakt de knoop door?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.