Uniek kunstboek over het Land van Waas

90bcb06c-92a9-11e4-899b-b5671b65aaa8
Heel zelden komt ze met haar kunstwerken naar buiten. Maar de knappe en heel authentieke schilderijen van Yolanda De Bock uit Sint-Pauwels stralen heel veel talent en vakmanschap uit. Haar impressies zijn een verademing in onze rumoerige tijd.

In december 2016 verschijnt een spraakmakend kunstboek waarin een groot aantal schilderijen van Yolanda worden gebundeld. “Verbazend Waasland” is de voorlopige titel. De publicatie van ongeveer 300 bladzijden op A4-formaat – een kanjer! – loodst ons langs alle mogelijke memorabele plekjes in het Land van Waas, van Kemzeke tot Kruibeke, van Doel tot Waasmunster, van Sint-Gillis tot Lokeren. Kerken, kapellen, kastelen en nog veel meer sfeervolle plekjes brengt Yolanda De Bock (°Kemzeke, 1957) danig poëtisch in beeld. De Twistkapelletjes in Sint-Pauwels, Koveken in Lokeren, de ballons in Sint-Niklaas, de weemoedvolle Wase Scheldekant met Rupelmonde en Temse, Gaverland in Melsele, het Meerdonk van Leo Vercruyssen…verrukkelijke ankerpunten in onze mooie streek. Ze werden allemaal met uiterste zorg geschilderd en kunstzinnig weergegeven.
De teksten werden geschreven door journalist-publicist Wouter Vloebergh uit Sint-Niklaas, die eerder al een handvol boeken over het Land van Waas realiseerde.
Als liefhebbers en kenners van het Land van Waas krijgt u de kans om tegen zeer voordelige voorwaarden in te tekenen op dit merkwaardige Wase kunstboek. Bij verschijnen in december 2016 bedraagt de verkoopprijs 44 euro. Als u tegen uiterlijk 29 februari intekent, betaalt u slechts 34,90 euro voor deze unieke publicatie over het Waasland, met honderden schitterende en kleurrijke schilderijen. Mis deze buitenkans niet! Schrijf vandaag nog 34,90 euro over voor een exemplaar: aub op rekeningnummer BE44 3630 4400 9445 van Yolanda De Bock, Sint-Pauwels. Dan verschijnt uw naam en woonplaats in de lijst met voorintekeningen in het boek. En vergeet niet onderstaand strookje te bezorgen aan Yolanda De Bock zelf, of op haar adres in Sint-Pauwels: galerie Yolanda De Bock, Zandstraat 14 ,9170 Sint-Pauwels. Vermeld zeker uw adres, zodat men u het boek kan bezorgen of laten weten waar en wanneer precies u een exemplaar kunt afhalen.
Prachtige, pittoreske pleisterplaatsen in het Land van Waas in een zeer waardevol kunstboek. Een indrukwekkend geschenk, een tegelijk magistrale en minzame publicatie om te koesteren!

Ondergetekende (voornaam, naam)
tekent in op het kunstboek over het Waasland van Yolanda De Bock dat einde 2016 verschijnt.
Mijn adres:
Ik schrijf tegen uiterlijk 29 februari 34,90 euro over op rekeningnummer BE44 3630 4400 9445 van Yolanda De Bock, Sint-Pauwels. Dat is een voordeelprijs! De verkoopprijs bij verschijnen bedraagt 39,90 euro.
Handtekening:

(Als u bestelt, stuur dan ook een mail naar Wouter.vloebergh@pandora.be en laat hem door deze mail te verzenden weten hoeveel exemplaren van ‘Verbazend Waasland’ u bestelt. Vergeet niet uw voornaam, naam en adres te vermelden. Of stuur dit strookje op/bezorg het aan galerie Yolanda De Bock, Zandstraat 14, 9170 Sint-Pauwels )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.