Steven Van Zandt wordt 65…

227200-steve-van-zandt-in-lilyhammer

De gitarist Steven Van Zandt, beter gekend als Little Steven of Miami Steve (o.a. van Bruce Springsteen’s E Street Band), viert vandaag zijn 65ste verjaardag. Ik ben hem echter eigenaardig genoeg vooral beginnen appreciëren als acteur. Naar “The Sopranos” (1999–2007) heb ik niet gekeken, maar de spin-off “Lilyhammer” (2012-2014) vond ik hilarisch! In de slotaflevering is er zelfs een cameootje voor Bruce Springsteen als “begrafenisondernemer”. De muziekkeuze is trouwens ook fantastisch. Hiervoor is overigens Steve verantwoordelijk en hij is hier bijzonder goed in, zoals ook nog blijkt uit “Not fade away”, een film van Sopranos creator David Chase uit 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.