Yves Senden

Yves Senden is een organist die deelnam aan het toetsenproject (piano, clavecimbel, pianoforte, tangentenflugel, orgelpositief) van Johan Huys in het museum voor sierkunst op 16 mei 1994 ter vervanging van Marc Maes. Dit was een tamelijk toegankelijke improvisatie samen met verder nog Tomma Wessel, Daan Vandewalle en Carien Verhenneman. En op zaterdag 4 maart 1995 gaf hij in de Rode Pomp een orgelconcert, waarbij vooral minimalistische muziek op het programma stond, zoals van Philip Glass, Terry Riley en Arvo Pärt. Hij gaf ook de inleiding op “Der Prinz von Homburg” in de Vlaamse Opera.

Referentie
Ronny De Schepper, Rode Pomp, Het Laatste Nieuws 2 maart 1995

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.