Juni 1968

29 juni 1968
Vandaag de vierde Grote Prijs de Bierhoeve. In de tijdrit won Ward Bogaert vóór Martin. De tien ronden werden gewonnen door Ward vóór Martin en Ken Stevens. Jennifer Eccles gaf de beker af wat voor Ward moeilijker was dan de rit zelf. Ook Josie liet zich even zien. ’s Avonds naar het VP-plein geweest. Was er bal met The Romeo’s. Tegen het einde kwam Jenny nog even langs. Deze ging dan een trage dansen met Ron. Toen de Blommenkinders naar huis gingen, vroeg Ron aan Ken of er lippenstift op zijn wangen te zien was. Commentaar overbodig.
30 juni 1968
Ron had om drie uur afgesproken aan de brug met Josie. Vermits deze niet afkwam, gingen de Blommenkinders naar de Ark. Toen ze aan de tafel met rijk gevulde schotels zaten, kwam Josie toch nog af, samen met haar vriendin Manuella Palmkoek. Er ontstond ogenblikkelijk paniek omdat de Blommenkinders niet de indruk wilden wekken dat de meisjes hun geen dame blanche waard waren. Daarna zijn we naar het VP-plein geweest, waar we nog iets hebben gedronken. ’s Avonds zijn we daar opnieuw naartoe getrokken. Jenny had beloofd van af te komen, maar zij kwam er niet door. Toch werd er veel gelachen met Huyben en Liliane Van Heirbeeck. Aan Steve kwam de mop van de dag toe met het gezegde: “Huyben en Liliane Van Heirbeeck samen in een roeiboot, dan heb je een zeilboot.”

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.