Augustus 1968

24 augustus 1968
Ron Dovan terug uit Frankrijk. Zonder Steve naar het Klompenfestival en naar voetbalwedstrijd TV-ploeg tegen Temsica. Hebben veel moeten lachen aan tent met Indiase blaaspijp. ’s Avonds naar bal. Orkest The Echo’s met Lia Zett. Zeer goed orkest, mede door het feit dat de zekering sprong en wij voor dertig minuten in het donker zaten.
25 augustus 1968
Hebben ons eerst erg verveeld. Toen Josie met haar vriendin afkwam, verveelden we ons nog méér. Ron maakte het toen uit met Josie, wat de andere Blommenkinders wel een beetje verraste (*). ’s Avonds zonder Red naar Roxy, maar de film, “Lady Chaplin“, was niet veel zaaks.
31 augustus 1968
’s Namiddags gaan wandelen. ’s Avonds zonder Red en Ron naar Roxy.

Erik Westerlinck

(*) Dat kan ik goed geloven. Zoals het hier staat, is het inderdaad van de pot gerukt. Maar in werkelijkheid had het natuurlijk te maken met die toestanden rond Jenny Buyens. Kort daarna zal ik echter opnieuw een verhouding beginnen met Josie en deze keer was het serieuzer. Maar ook deze tweede keer zou ik uiteindelijk aan de druk van mijn ouders toegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.