April 1968

21 april 1968
Van Damme reeds twee dagen afwezig. We zijn naar het park geweest met de transistorradio. Ron nodigde Annemieke uit om mee naar het park te gaan maar deze weigerde. Zijn dan bij Red naar onze bandopname gaan luisteren en hebben naar de Waalse Pijl gekeken, die gewonnen werd door Rik Van Looy (foto). ’s Avonds gaan wandelen zonder Steve.
28 april 1968
De schok van de dag kwam vandaag met het ontslag van Etienne. De meeste gesprekken gingen erover. We wilden eerst naar Melsele gaan, maar dat werd belet toen het begon te regenen. Hebben dan maar onze piratenzender opgenomen. Deze is goed gelukt. ’s Avonds zijn we gaan wandelen.

Erik Westerlinck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s