Maart 1968

24 maart 1968
Naar carnaval in Hamme. Red en Etienne reden een eind voorop met als gevolg dat Ron en Ken verloren reden en pas met veel moeite in Hamme geraakten. Daar ontpopte Ron zich als een vrouwenjager en kon reeds een gesprek aanknopen met een gemaskerd meisje dat in een maxi-mini op een wagen was gezeten. Daar wij slechts rond vier uur elkaar pas vonden, was het plezier er een beetje af. We zijn dan nog eens naar de foor geweest waar Ron wéér een meisje leerde kennen. ’s Avonds was er eerst vergadering en daarna avondwandeling. Hebben tot slot een wedstrijd snelwandelen gehouden voor Flowers. Uitslag: 1.Van Damme, 2.Ron, 3.Ken, 4.Red.
30 maart 1968
Wij zijn naar de KAJ geweest. Van Damme afwezig. In de bovenzaal van Het Volk was er een ontmoetingsavond met de VKAJ. Het was eerst een gesprek over werktoestanden, waarbij de Blommenkinders hun mond moesten houden, wat zij natuurlijk niet konden. Ook met enkele sprekers zoals de gebroeders Muys moest eens duchtig gelachen worden. Daarna was het dansavond waarbij Hilda Pauwels en Rita (*) bij de Blommenkinders kwamen zitten. Op uitnodiging van Ron kwam ook Godelieve De Kerf naast Ken zitten, waarmee hij natuurlijk zeer in zijn schik was. Nadat Ron en Red naar huis waren, werden er dan nog een vijftal dansjes geplaceerd door Ken en Godelieve. Dit besloot dan een zeer goede (misschien de beste) avond, waarbij alle drie de Blommenkinders (en vooral Ken) met vreugde zullen terugdenken.
31 maart 1968
Iedereen aanwezig. We zijn eerst naar Hamme geweest en daarna naar Waasmunster. Hebben een bezoekje gebracht aan de Gulden Schaduw. Daarna terug naar Temse. Daar wij nog in de roes van het plezier van zaterdagavond zaten, was het vanzelfsprekend dat deze dag ons minder beviel. ’s Avonds gaan wandelen zonder Ron. Vandaag twee ritten van onze Ronde (foto). Temse-Waasmunster werd gewonnen door Red vóór Ron en Ken. Waasmunster-Temse: idem (maar nu was duidelijk dat Ken problemen had met de ketting).

Erik Westerlinck

(*) Rita? Rita wie? Rita De Ryck? (dat was tenslotte het buurmeisje van Hilda Pauwels)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s