Wil je een elpee?

Wat te doen ?” Deze historische woorden sprak Wladimir Iljitsj Lenin toen in de Pravda van oktober 1917 verscheen dat er gratis 78-toerenplaten te verkrijgen waren. Toen moest je daar nog de fonograaf van de tsaar voor achterover drukken, maar nu gaat alles veel eenvoudiger. Als je dus een elpee wil van de rv-redactie, dan zijn er twee werkwijzen:
1. Je stuurt ons je top twintig allertijden op. In het nieuwjaarsnummer verwerken we alle inzendingen tot een top honderd met het crème de la crème en tenminste vijf elpees gaan alvast de deur uit.
2. Je stuurt ons recensies van elpees of optredens. Indien je wat talent hebt (te merken aan het feit of je pennevrucht in de rv verschijnt of niet), dan krijg je van ons het gratis lidmaatschap toegestuurd van het gild der rv-platen-besprekers en af en toe word je dan bevoorraad met een lading 33-toeren. Vooral liefhebbers van cold wave, reggae, hard rock en andere oerwoudgeluiden worden gezocht. Fans van Frank Sinatra of Rod Stewart dienen zich te onthouden, want die exemplaren hebben we al op de redactie.

Referentie
Ronny De Schepper, Wil je een elpee? De Rode Vaan nr.46 van 1981

2 gedachtes over “Wil je een elpee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.