Dagelijkse probleempjes

Je bent geen ijsbeer en toch wil je in de winter wel eens in je blootje gaan zwemmen. Kan dat ? Dat kan : elke zaterdag van 17 tot 18 u in zwembad Alpheusdal, Jan Moorkensstraat 97, Berchem bij Antwerpen en elke maandag van 19 tot 20 u in “Jan Guilini”, Lauwerstraat 15, te Brugge.
Je houdt wel van sauna, maar alleen is het te duur en in zo’n groep met allemaal mannen (als je een man bent) of allemaal vrouwen (als je van het vrouwelijke geslacht bent) dat lijkt je toch maar niks. Gemengd, dat is je ware ! Ook dat kan. Je vindt het achteraan in Emensipasie, het tweemaandelijkse blad van C.G.S.O.-V.V.S.H. (staat voor : Centrum voor Gezinsplanning en Seksuele Opvoeding en Vlaamse Vereniging voor Seksuele Hervorming).
Ook als sensuele massage je iets zegt, of als je via de apotheker niet aan voorbehoedsmiddelen kunt of durft geraken, of als je psychologische of sociale moeilijkheden hebt waarover je met niemand durft te spreken (of je kan je geen psychiater veroorloven) of je hebt wat moeite met het opbouwen van een relatie en je zou het liever via een contactadvertentie proberen : voor al deze dagelijkse probleempjes kan je in Emensipasie terecht.
Verder staan er ook artikels in en foto’s die progressief, emanciperend of shockerend zijn bedoeld, maar in werkelijkheid alleen maar slecht afgedrukt zijn.

R. D.

Abonnement : 300 fr (dan bent u meteen lid van CGSO-NVSH) storten op P.R.K. 000-0109691-81 van het Nationaal Secretariaat, Troonstraat 51, 1050 Brussel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.